Ge dina besökare en wow-känsla

Du vill säkert att din webb eller app ska lämna ett avtryck hos besökaren. Just detta löser vi dagligen åt våra kunder. Att skapa en wow-upplevelse för användaren ligger alltid i fokus för oss. För att få till den upplevelsen krävs ett tight samarbete mellan frontend och UX — något som är A och O hos oss på Kumpan.

Din och användarens upplevelse ska kännas lika naturlig på alla enheter. Mobil, padda eller dator ska inte spela roll! Vi optimerar alltid responsiviteten så att du och användaren inte får en sämre känsla på t. ex. en mindre skärm. Allt detta leder till ökad kundnöjdhet och försäljning.

Öka ditt företags lönsamhet med snabbare laddtider

Din webb eller apps laddtid har stor påverkan på kundernas engagemang, och därmed konverteringen. En studie från Akamai.com visar att för varje tiondels sekund i laddtid sjunker konverteringen med 7%. Det betyder att tre sekunder i laddtid blir ett drop på 53%.

Vi ser alltid till att välja rätt tech och behandla koden med kärlek för att snabba upp laddtiderna så mycket som möjligt. Detta skapar ett mycket, mycket bättre intryck hos användaren och kommer i slutändan att leda till ökad lönsamhet för ditt företag.

Du är inte ensam i tech-djungeln

För att din app eller webb ska klara av de höga kraven som ställs i dagsläget behöver du välja rätt verktyg. Eftersom vi alltid jobbar med de senaste JavaScript-ramverken och teknologierna, såsom React, Gatsby, Vue och Angular, så kan vi styra dig in på rätt tech-spår för ditt just ditt projekt.

Hos våra kumpaner finns också en lång erfarenhet av WordPress, Strapi, Contentful och många andra teknologier som krävs för att bygga en grym app eller webbsida.

Anlita oss