Historia

Vi drog igång i symbios med en annan utmanare på marknaden – Godisprinsen. Under de första åren arbetade vi som en inhouse-byrå med print, trycksaker och förpackningar åt en uppdragsgivare med den rätta inställningen för att lyckas med sina uppsatta visioner – att kriga på en oligopolmarknad och äta marknadsandelar. Det var en period där grunden för Kumpans arbetsetik och förståelse för våra kunders vardag sattes.

Kumpans Vision

Skapa och inspirera till förbättring varje dag

Vi vill bli bättre varje dag; vi vill att alla som kommer i kontakt med oss ska få känslan av att vi förbättrar för dem eller inspirerar till större värde

Om vi ställer oss själva frågan "hur gör jag den här dagen så bra som möjligt för mig, mina kolleger och kunder?" kommer vi vidare i värdeskapande och är relevanta.

Vi ska bara arbeta med det som tillför värde. Vi skalar bort bruset som fördyrar i tid och resurser och fokusera på det viktiga.

Kumpans värderingar

 • Värdeskapande

  Att i kommunikation, produktion och tanke tillföra värde till kolleger, kunder och sig själv.

 • Initiativ

  Orädd inför att ta beslut och vara självgående. Handlingskraftighet.

 • Förtroende

  Att ta sitt personliga ansvar och därigenom bygga förtroende mot alla intressenter.

 • Gemenskap

  Samma mål, att hjälpa varandra dit. Lojalitet. Att eftersträva vänskap och teamwork.

 • Ha kul

  En uppgift är inte alltid rolig men individen ska arbeta för att arbetsplatsen känns lustfylld.

Jobba hos oss

Är du självgående, motiveras av ansvar och gillar utmaningar? Vill du utvecklas på ett familjärt och drivet företag? Vi är en grupp med människor som ställer upp för varandra samtidigt som vi har roligt på jobbet. Vi är alltid på jakt efter duktiga och trevliga medarbetare. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas.

Maila till hr

Kontakta Oss

Vi har löst det mesta åt de flesta. Vill du få effektiv och professionell hjälp med utveckling, UX eller konsulter? Ring vår säljare Erik eller maila oss.

Kumpan

Besök oss på Söders höjder

Fiskargatan 8
116 20 Stockholm