Om tjänsten

Är du IT-rekryterare med stor vana att självmant driva rekryteringsprocessen från A till Ö?

Hos Kumpan erbjuds du en varierad tjänst som IT-rekryterare med stort ansvar över hela rekryteringsprocessen. Din huvuduppgift kommer att vara att ta framtida Kumpaner genom vår rekryteringsprocess, med allt vad det innebär. Annonsskrivning, searcharbete, intervjustadie och avtalsskrivande. Till din hjälp kommer du ha styrelsen, samtliga Kumpaner samt rekryterande chefer. 

Tjänsten är ett föräldravikariat på deltid (ca 50-75% beroende på önskemål) med start början av februari, och förväntas pågå till årsskiftet 2022/2023. Det finns en möjlighet till att övergå i en fast anställning efter avslutat vikariat.

Vem tror vi att du är? 

Säkerligen är du en nyfiken person, en sådan som älskar att skaffa sig nya kunskaper. Sådana får du nämligen här! Även om rekrytering kommer vara ditt främsta fokus så är det inte otroligt att du får hjälpa till där det behövs - så blir det på ett litet bolag! Har du erfarenhet eller intresse av att lära dig andra HR-relaterade arbetsuppgifter så är det toppen.

Viktigt är dock att du jobbat med IT-rekrytering under minst 2 års tid, har bra koll på tech-världen och har en grundläggande förståelse för hur en utvecklares teknologival och karriärval kan se ut.

Vi tror också att du är intresserad av vad en User experience / User interface-designer gör om dagarna då rekrytering av dessa ligger i scope. Där kan frågor såsom “Vilken del av UX:processen tycker du är mest givande; wireframes, mockups eller final art?“ vara relevanta.

Du känner dig bekväm i search-arbetet. Vi vet att branschen är tuff och att utvecklare kan vara svårflörtade så det gäller att i teamet vara innovativ! Oavsett om du är van med LinkedIn Recruiter eller andra verktyg så ser du searcharbetet som en självklar del i processen.

Om Kumpan

Kumpan är en webb- och konsultbyrå som funnits sedan 2004. Vi utvecklar webb och appar i open source-miljö, och våra utvecklare är jäkligt vassa på grafik och teknik. Vi strävar efter att bli lite bättre varje dag och vi vill att alla som kommer i kontakt med oss ska få känslan av att vi förbättrar för dem eller inspirerar till större värde. Kontoret ligger uppe på Mosebacke, precis bredvid Södra teatern. Här jobbar det ett gäng väldigt härliga utvecklare & UX/UI:are - som söker fler härliga utvecklare! Vår HR-Manager ska gå på föräldraledighet, därför söker vi efter en IT-rekryterare som kan ta över facklan och fortsätta vara vårt ansikte utåt för framtida Kumpaner! 

Nyfiken på att höra mer? 

Släng iväg ett mail till hr@kumpan.se och berätta mer om dig själv! Du kan också slå en signal till vår HR Emma Sahlgren på 072-9779933. 

Vi ser fram emot att höra från dig!