Bli vår Kumpan!

Du kan välja och vraka mellan jobben. Ändå tror vi att det är hos oss du vill arbeta. Det vill vi ju själva! Varenda dag anstränger vi oss för att göra Kumpan till en arbetsplats att trivas på.

Vi på Kumpan strävar efter att bli lite bättre varje dag och vi vill att alla som kommer i kontakt med oss ska få känslan av att vi förbättrar för dem eller inspirerar till större värde. Därför skalar vi bort bruset och fokuserar på det som är viktigt. Detta är vad vi kommit fram till hittills:

Arbete är inte allt här i livet

Därför har vi 7 timmars arbetsdag. Under de timmarna kan tempot vara högt, men vi bryter av med konferenser, seminarier och en liten AW ibland. Dessutom maxar vi friskvårdsbidraget och har en riktigt bra sjukvårdsförsäkring.

Det ska löna sig att arbeta

Bra folk ska ha bra lön. Och bra pensionsavsättning. Sedan tycker vi att det är roligare att jobba när man delar på frukterna av arbetet. Här är alla med och delar på vinsten!

Kumpaner är konsulter med gemenskap

På fredagar samlas vi på kontoret och arbetar tillsammans. Då kan vi slå våra kloka huvuden ihop, lösa våra kunders problem med gemensamma krafter och käka lunch med varandra. Ibland tar vi en öl eller två framåt eftermiddagen. Eller en kaffe. Huvudsaken är att vi får umgås.

Du gillar att dela med dig av din kunskap

Kumpaner lär av varandra, och vid dagens slut ska var och en av oss kunna lite mer än vi kunde när vi steg upp på morgonen. Det är krävande ibland, men också väldigt, väldigt roligt.

Vi söker

Dig som har kring 3 års erfarenhet av UX-arbete som arbetar från A-Ö, det vill säga att du håller kunden i handen och jobbar från wireframes och mockups till färdiga skisser. Du har troligtvis ett stort kundfokus eftersom du kommer sitta på plats ute hos våra kunder. Därför har du säkert redan arbetat nära både produktägare, projektledare och utvecklare och förstår UX-designerns roll i sammanhanget. Ett stort plus är om du redan kan lite kod, men huvudsaken är att du förstår tugget och gillar att samarbeta över tech-gränserna.

Som person är du adaptiv och gillar att utmanas av nya arbetsverktyg, arbetssätt och designtrender, samt dela med dig av din kunskap. Vi behöver dig som gillar final art, och som har bra koll på både design- och gridsystem. Vi bygger själva designsystemen enligt Atomic Design och följer oftast 8 pt Grid, men hey – det viktiga är att du har rätt tankesätt på plats.

I punktform

  • Sketch
  • Abstract, InVision eller liknande presentations- och prototypverktyg
  • Tidigare erfarenhet av Adobe Suite
  • Responsiv webbdesign

Meriterande om du har en relevant UX-utbildning och är du dessutom duktig på illustrationer och ikoner är det ett stort plus.

Lite mer om oss

Vi är en webb- och konsultbyrå som funnits sedan 2004. Vi utvecklar webb och appar i open source-miljö, och är jäkligt vassa på grafik och teknik. Dessutom har vi kunder av vitt skilda slag med olika tech stacks och individuella utmaningar. Kontoret ligger uppe på Mosebacke, precis bredvid Södra teatern. Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på hr@kumpan.se.

Glada hälsningar, Dina framtida kumpaner.