Bli vår kumpan!

Vi vet inte hur den normala arbetsplatsen kommer se ut i framtiden. Den mest sannolika kombinationen tror vi blir remotearbete tillsammans med gemenskap & kunskapsutbyte på ett kontor. Den bästa av två världar!

Därför kommer vår plats för gemenskap fortsätta vara kontoret vid Mosebacke torg. Oavsett om du befinner dig hemma eller på kontoret kommer vi varenda dag anstränga oss för att göra Kumpan till en arbetsplats att trivas på.

Detta är vad vi kommit fram till hittills:

Arbete är inte allt här i livet

Vi tror inte att man är produktiv 8 timmar om dagen. Därför har vi 7 timmars arbetsdag. De 7 timmarna ska dessutom fyllas med meningsfulla arbetsuppgifter. Kumpaner är konsulter med stort ansvar och det är viktigt att alla Kumpaner känner att de utmanas och utvecklas mot sina egna uppsatta mål.

Det ska löna sig att arbeta

Bra folk ska ha bra lön. Och bra pensionsavsättning. Sedan tycker vi att det är roligare att jobba när man delar på frukterna av arbetet. Här är alla med och delar på vinsten! Dessutom maxar vi friskvårdsbidraget och har en riktigt bra sjukvårdsförsäkring.

Kumpaner är konsulter med gemenskap

Speciellt i tider utan Covid-restriktioner. På fredagar samlas vi på kontoret och arbetar tillsammans. Då kan vi slå våra kloka huvuden ihop, lösa våra kunders problem med gemensamma krafter och käka lunch med varandra. Ofta tar vi en öl eller två framåt eftermiddagen. Eller en kaffe. Huvudsaken är att vi får umgås. Brädspels- eller DnD-kvällar är ett standardinslag i en Kumpans vardag.

Vem tror vi att du är?

Säkerligen är du en nyfiken person, en sådan som älskar att skaffa sig nya kunskaper. Sådana får du nämligen här. Du har kring 7 års erfarenhet av UX-arbete som arbetar från A-Ö, det vill säga att du håller kunden i handen och jobbar från wireframes och mockups till färdiga skisser.

Du har troligtvis ett stort kundfokus eftersom du kommer sitta på plats ute hos våra kunder. Därför har du säkert redan arbetat nära både produktägare, projektledare och utvecklare och förstår UX-designerns roll i sammanhanget. Ett stort plus är om du redan kan lite kod, men huvudsaken är att du förstår tugget och gillar att samarbeta över tech-gränserna.

Som person är du adaptiv och gillar att utmanas av nya arbetsverktyg, arbetssätt och designtrender, samt dela med dig av din kunskap. Vi behöver dig som gillar final art, och som har bra koll på både design- och gridsystem. Vi bygger själva designsystemen enligt Atomic Design och följer oftast 8 pt Grid, men hey – det viktiga är att du har rätt tankesätt på plats.

I punktform

  • Sketch
  • Abstract, InVision eller liknande presentations- och prototypverktyg
  • Tidigare erfarenhet av Adobe Suite
  • Responsiv webbdesign

Meriterande om du har en relevant UX-utbildning och är du dessutom duktig på illustrationer och ikoner är det ett stort plus.

Lite mer om oss

Vi är en webb- och konsultbyrå som funnits sedan 2004. Vi utvecklar webb och appar i open source-miljö, och är jäkligt vassa på grafik och teknik. Dessutom har vi kunder av vitt skilda slag med olika tech stacks och individuella utmaningar. Kontoret ligger uppe på Mosebacke, precis bredvid Södra teatern. Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på hr@kumpan.se.

Glada hälsningar, Dina framtida kumpaner.