Vill du göra din LIA-praktik hos oss?

Kumpan är en webb- och konsultbyrå som funnits sedan 2004. Vi utvecklar webb och appar i open source-miljö, och är jäkligt vassa på grafik och teknik. Dessutom har vi kunder av vitt skilda slag med olika tech stacks och individuella utmaningar. Kontoret ligger uppe på Mosebacke, precis bredvid Södra teatern. Det vi har gemensamt är att vi brinner för teknik, men vill samtidigt skapa en rolig arbetsdag tillsammans!

Kumpaner lär av varandra, och vid dagens slut ska var och en av oss kunna lite mer än vi kunde när vi steg upp på morgonen. Det är krävande ibland, men också väldigt, väldigt roligt. Det utgör en väldigt bra grund för en LIA-praktikplats, tror vi! Här kommer du få vara en i gänget från dag 1. Du kommer få lösa problem tillsammans med andra Kumpaner samtidigt som du kommer få ta ansvar över egna projekt. Vi tror därför att du har ett lösningsinriktat mindset, en vilja att lösa uppgifter tillsammans med andra men samtidigt inte räds för att kavla upp armarna och ta tag i det som behöver göras.

Hos oss kan du praktisera både inom utveckling och UX, specificera gärna i din ansökan vilket område du är mest nyfiken på! Glöm inte heller skriva in vilken period praktiken avser.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vänligen,

Dina Kumpaner