Bli vår kumpan!

Du kan välja och vraka mellan jobben. Ändå tror vi att det är hos oss du vill arbeta. Det vill vi ju själva! Varenda dag anstränger vi oss för att göra Kumpan till en arbetsplats att trivas på.

Detta är vad vi kommit fram till hittills:

Arbete är inte allt här i livet

Därför har vi 7 timmars arbetsdag. Under de timmarna kan tempot vara högt, men vi bryter av med konferenser, seminarier och en liten AW ibland. Dessutom maxar vi friskvårdsbidraget och har en riktigt bra sjukvårdsförsäkring.

Det ska löna sig att arbeta

Bra folk ska ha bra lön. Och bra pensionsavsättning. Sedan tycker vi att det är roligare att jobba när man delar på frukterna av arbetet. Här är alla med och delar på vinsten!

Vi är alla människor

Kumpaner tar hand om varandra. Vi hjälps åt när det är motigt och gläds tillsammans när det går bra. Tack och lov har vi gott om medvind!

Kumpaner är konsulter med gemenskap

Speciellt i tider utan Covid-restriktioner. På fredagar samlas vi på kontoret och arbetar tillsammans. Då kan vi slå våra kloka huvuden ihop, lösa våra kunders problem med gemensamma krafter och käka lunch med varandra. Ibland tar vi en öl eller två framåt eftermiddagen. Eller en kaffe. Huvudsaken är att vi får umgås.

Du har ungefär fem års erfarenhet av utveckling

Säkerligen är du en nyfiken person, en sådan som älskar att skaffa sig nya kunskaper. Sådana får du nämligen här. Vi jobbar med många tech-stacks och en del av dem är förmodligen nya för dig. Vi är själva framförallt vassa på open source, och tror att det är där du trivs bäst också.

Du gillar att dela med dig av din kunskap

Kumpaner lär av varandra, och vid dagens slut ska var och en av oss kunna lite mer än vi kunde när vi steg upp på morgonen. Det är krävande ibland, men också väldigt, väldigt roligt.

Det du behöver kunna redan när du kommer hit är:

  • Du behöver framförallt älska JavaScript. Vi ser gärna att du har ungefär 5 års arbetslivserfarenhet i bagaget. Sen ser vi gärna att du tidigare suttit med ramverk som React, Angular eller Vue.
  • Bygga applikationer från grunden. Din kod är prydlig och går att återanvända, förstås. Du är ju ett proffs!
  • Du trivs med att sitta hos kund och arbeta, men eftersom att vi trivs ihop som arbetskumpaner ser du fram emot fredagssamlingen på kontoret.

Har du dessutom kunskaper som kan hjälpa oss i utvecklingen av vår egen CI/CD-plattform är det ett stort plus.

Lite mer om oss

Vi är en webb- och konsultbyrå som funnits sedan 2004. Vi utvecklar webb och appar i open source-miljö, och är jäkligt vassa på grafik och teknik. Dessutom har vi kunder av vitt skilda slag med olika tech stacks och individuella utmaningar. Kontoret ligger uppe på Mosebacke, precis bredvid Södra teatern. Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på hr@kumpan.se.

Glada hälsningar, Dina framtida kumpaner.