Karriar Bild

Vilka är vi?

Vi drog igång i med en annan utmanare på sin marknad – Godisprinsen. Under de första åren arbetade vi som en inhouse-byrå med utveckling, print, trycksaker och förpackningar åt en uppdragsgivare med den rätta inställningen för att lyckas med sina uppsatta visioner – att kriga på en oligopolmarknad och äta marknadsandelar. Det var en period där grunden för Kumpans arbetsetik och förståelse för våra kunders vardag sattes.

Kumpans vision

Om du ställer dig frågan "Hur gör jag den här dagen så bra som möjligt för mig, mina kolleger och kunder?", då har vi samma mindset. Varje kollegas dag behöver inte vara klockren och full av energi men tillsammans hjälps vi åt att skapa en lustfylld arbetsplats. Vi på Kumpan strävar efter att bli lite bättre varje dag och vi vill att alla som kommer i kontakt med oss ska få känslan av att vi förbättrar för dem eller inspirerar till större värde. Därför skalar vi bort bruset och fokuserar på det som är viktigt.

Den företagskultur som många företag vill skapa ur tomma intet sitter i väggarna hos oss; den familjära känslan. För att behålla den känslan är ambitionen att alla konsult-Kumpaner jobbar tillsammans på vårt kontor på fredagar. Dels för att vi gillar att umgås såklart, men också för att tillsammans kunna träffas för frukost, lunch- och en eventuell fredagsöl. Förutom det sociala erbjuder vi alla våra kumpaner:

 • 7 timmars arbetsdag
 • Konferenser, seminarier & AW’s
 • Generöst friskvårdbidrag (maxat till och med)
 • Riktigt bra pensionsavsättning
 • Sjukvårdsförsäkring
 • Vinstdelningsprogram

Vem är du?

Vi söker dig med 3–4 års erfarenhet som vill ha ett sammanhang där du kan växa och utvecklas. Du drivs av ledorden nyfikenhet, kunskapstörst och kunskapsdelning. Det är viktigt att du har ett stort intresse och eget driv för att utforska vad som händer inom webb & design och kontinuerligt lär dig nya tekniker.

 • Du lever och andas JavaScript, och du har tidigare skapat webbapplikationer med hjälp av React, Angular eller Vue
 • Du är van med testramverk såsom Jest/Mocha
 • Du gillar att bygga saker från grunden – din kod är såklart läsbar, återanvändbar och testbar
 • Du är bekväm med att sitta ute hos kund
 • Erfarenhet av SCRUM, TDD och CI/CD är ett stort plus

Kumpan är en webb- & konsultbyrå som sedan start 2004 löst det mesta åt de flesta. Våra Kumpaner är experter inom sina områden och har tillsammans en bred repertoar som bottnar i kärlek till grafik och teknik. Vårt paradnummer är webb- och apputveckling i opensource-miljö, och med moderna webbtekniker ser vi till att ligga i absolut framkant.

Vårt kontor ligger precis bredvid Södra Teatern vid Mosebacke, med rikt utbud av kultur, butiker och matställen. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas. Vi hjälper dig utvecklas om du hjälper oss!

Är du vår nästa Kumpan?

Vi har en avslappnad, kreativ atmosfär där man ställer upp för varandra och ser till att få jobbet gjort i tid. Dina kumpaner är experter inom sina områden och jobbar med moderna webbtekniker och design som ligger i den absoluta framkanten.

Maila till hr