Varför ditt företags backoffice kan behöva en modern makeover

Vi har alla haft de där ögonblicken när vi inser att något kan göras bättre, effektivare, och på ett mer samtida sätt. När det kommer till ditt företags backoffice-system, så kan det mycket väl vara läge att slänga ett extra öga på eventuella förbättringar som kan göras. Här är varför övervägandet av en skräddarsydd lösning, byggt på kraften i Angular eller React, kan vara nyckeln till en bättre produkt.

React vs. Angular: Vem tar hem pokalen?

React

  • Byggt på komponenter: Det är som att ha en uppsättning anpassade byggklossar för varje projekt.
  • Flera kombinationsmöjligheter: React koncentrerar sig på frontend, vilket gör att den kan kombineras med flera backend-lösningar.
  • Hastighet och effektivitet: Reacts virtuella DOM garanterar en snabb respons och en bra användarupplevelse.

Angular

  • Helhetslösning: Angular ger dig verktyg för både frontend och backend.
  • Tvåvägs databindning: Effektivisera processen genom att minska misstag och spara tid.
  • Inbyggda verktyg: Angulars toolkit kan göra livet mycket enklare.

Centraliserad admin-panel: Less is really more

Att ha allt på ett ställe underlättar. En centraliserad admin-panel optimerar verksamheten genom att minska på repetitiva uppgifter och ge en klar översikt.

ATG:s resa: Skräddarsydd lösning som ledde till bättre funktionalitet och kostnadsbesparingar

ATG, en av våra framstående kunder, insåg möjligheten att när man utvecklade en ny backoffice för sin nya spelmotor, kunde man inte bara förbättra sina system, utan också reducera påfrestningen från Oracle Apex licenskostnader. Genom att övergå till skräddarsydda lösningar uppnådde de bättre funktionalitet samtidigt som de åstadkom betydande kostnadsbesparingar.

Samarbete med Kumpans konsulter: En vinst för alla

Genom att arbeta sida vid sida med Kumpans konsulter, kan ditt företag få en vägvisare i techdjungeln som i sin tur leder till högre stabilitet och minskade licenskostnader. Vi är här för att stötta, vägleda och realisera dina visioner.

Väx i samma takt som teknologin

När tekniken fortsätter att växa och förbättras, varför inte se till att ditt backoffice-system växer med det? Ett steg framåt med rätt partner, som Kumpan, kan vara precis den uppsving ditt företag behöver.

Låt oss bli din partner!

OCT 5, 2023

JavaScriptAngular