Lediga tjänster

OM KUMPAN

En byrå som växlar upp! Kumpan är en design & webbyrå med omfattande erfarenhet av att ta fram webb, appar, promotion/kampanjer, integrerade banners, grafiska profiler, etc. Enkelt uttryck så kan man säga att vi har en bred repertoar som bottnar i vår kärlek till grafik och teknik. Vårt paradnummer är webbutveckling i opensource plattformar & bannerproduktion. Det är där vi ser vår största tillströmning av kunder och uppdrag.

Vi sitter i lokaler i Hornstull, med rikt utbud av kultur, butiker och matställen.

DIN PROFIL

Här håller vi det enkelt. Du ska gilla en avslappnad kreativ atmosfär där man ställer upp för varandra och ser till att få jobbet gjort i tid.

Dina kumpaner är experter inom sina områden och jobbar med moderna webbtekniker och design som ligger i den absoluta framkanten. Därför är det viktigt att du har ett stort intresse och eget driv för att utforska vad som händer inom web & design och lära dig nya tekniker.

 

OM TJÄNSTEN UTVECKLARE

Som utvecklare kan du få jobba med olika projekt, såsom att bygga appar i react native/angularjs, bygga webbsidor med wordpress som grund eller html5-annonser som publiceras i ledande annonsnätverk. Du är bra på frontendutveckling men räds inte backend. Du ska kunna ta en skiss och kunna planera/tidsuppskatta och programmera fram en klar produkt, självklart med hjälp av utvecklarteamet. Nyckelord React, Vue, Angular, SASS, PHP, JS.

Utöver detta får du även prova på en mängd andra uppgifter av varierande karaktär. Bli inte bli förvånad om du får jobba med våra egna projekt, tjänster och produkter.

ANSÖKAN

Ansök via hr@kumpan.se snarast då urvalet sker löpande! Har du fler frågor gällande tjänsten går det bra att sända dessa via mail.